Profetie in de praktijk

Mijn boek ‘woorden van leven’ heb ik speciaal geschreven voor diegenen die meer willen weten over profetie en die uitleg willen krijgen vanuit een helder Bijbels perspectief. Het leuke aan dit boek is dat het profetie praktisch maakt en dichtbij brengt. Het staat vol met waargebeurde verhalen, uitleg vanuit de Bijbel en praktische tips. 

Het boek is geschreven als cursus materiaal bij de cursus ‘Gods stem verstaan en profetie’ die ik geef, maar kan ook los daarvan gebruikt worden als kennismaking met profetie. 

Profeteren is woorden van leven spreken want God is een God van leven. Ik heb gezien hoe profetische woorden mensen versterken, bemoedigen en vrijzetten. 

Het boek gaat onder meer in op thema’s als:

  • Hoe je Gods stem kunt verstaan
  • Het belang van karakter bij profeteren
  • De kracht van woorden
  • Hoe je groeit in profetie
  • Hoe je profetie toetst
  • Hoe je profetisch kunt leren geven

Wat een geweldig boek heb je geschreven. Zo toegankelijk, ontspannen en liefdevol. Elke keer beschreef je de vragen die ik had en beantwoordde je die. Dankjewel voor dit boek!

Corine

Over de auteur

Sander Wuister voelde zich in 2022 geroepen om een full time profetische bediening te starten. Hij heeft een PhD in scheikundige en werkte jaren in de high-techindustrie. Vanaf 2015 is hij bezig met profetie. Sinds enkele jaren geeft hij een cursus over profetie en Gods stem verstaan in denominaties variërend van Gereformeerd tot Pinksteren. Hij staat bekend om zijn nuchterheid als het om profetie gaat. Het is zijn verlangen dat profetie een normaal onderdeel is van iedere lokale kerk. Zijn hart gaat specifiek uit naar leiders in kerk, business etc. Hij woont met zijn vrouw Tineke in Eindhoven en samen hebben ze drie zoons.