Links in de media

Sander bij Maurice de Korne in de In His company podcast over het ontdekken en ontwikkelen van geestelijke zintuigen

Sander en Tineke bij Tessa van Olst in de Godfluencer & Friends podcast over profetie: profeteren, gave van profetie en de profetische bediening

God spreekt: In gesprek met Sander en Tineke Wuister (Deel 1) – Jubilee Live

God spreekt: In gesprek met Sander en Tineke Wuister (Deel 2) – Jubilee Live

Interview met Sander Wuister over zijn ontwikkeling als profeet – Matthew Helland , RUAH school van profetie

Interview met Sander en Tineke Wuister – Matthew Helland, RUAH school van profetie

Nieuwsbrief

geef kort aan waar je een vraag over hebt

Voor mij is er geen twijfel dat Sander een profetische bediening heeft. Ik heb ervaren dat de woorden die Sander spreekt heel vaak spot on zijn. Wat me verbaasd heeft is dat Sander in staat is, om ook mij, in een cursus woorden te laten spreken waarvan ik niet gedacht en verwacht had dat die in mij waren. Sander daagt je uit maar op een prettige manier. Sander leeft wat hij spreekt. Ik kan de cursus dan ook van harte aanraden voor iedereen die groeien wil in de dingen van het koninkrijk.

Pieter Laban, leider Rafael Gouda

Sander weet heel snel een vertrouwde sfeer te creëren op de avonden en je merkt al snel: ik ben bij hem in goede handen. Het onderwijs dat hij geeft kenmerkt zich door veel diepgang en Sander heeft veel Bijbelkennis die hij op interactieve wijze met de groep deelt. Sommige oefeningen later op de avond waren best spannend om te doen, maar aan het einde van de cursus waren we allemaal geactiveerd in de gave van profetie en wilden we eigenlijk graag nog meer avonden volgen! Een grote aanrader deze cursus, zeker ook voor de wat meer traditionele gemeenten.

Karen Zwijze-Koning
Oudste PKN Vriezenveen

“Ik ben erg blij met je nuchterheid en je rust en je bijbelgetrouw zijn want anders had ik de stappen [bedoeld wordt: activering in profetie] niet mee willen gaan zetten en nu ben ik daar vol vertrouwen in. “

Annemieke, deelneemster uit de PKN na avond 2

Met veel plezier heb ik de cursus ‘Profetie en Gods stem verstaan’ gevolgd. Sander Wuister weet als cursusleider mooie snaren over profetie te raken. Onderbouwd, rustig en overtuigend vertelt hij hoe hij Gods stem verstaat. Zo trekt hij aan het begin van de cursusavonden een heldere lijn door de Bijbel heen over Gods spreken, over profetisch spreken, ook voor hier en nu. Sterk vond ik hoe wij als volgers van de cursus betrokken werden bij profetie. De eerste avonden profeteerden Sander en de anderen uit het profetisch team over elk van de deelnemers. En op de derde avond mocht je zelf je eerste stappen zetten. Dat werd fijngevoelig begeleid: je wordt beslist niet in het diepe gegooid, maar op een prettige manier op weg geholpen. Voor mij ging er op deze manier een nieuw stuk van Gods wereld open, waardoor zijn liefde op een nieuwe manier persoonlijker en actueler is geworden.

Predikant GKv De Boogkerk, Amersfoort