Cursus ‘profetie en Gods stem verstaan’

De Cursus ‘profetie en Gods stem verstaan’ is voor mensen die het verlangen hebben om te groeien in Gods stem verstaan voor zichzelf en anderen. De cursus bestaat uit vijf avonden van ieder twee uur. Het eerste uur geef ik onderwijs zodat je een bijbelse basis krijgt over de thema’s Gods stem verstaan en profetie. In het tweede uur gaan we met elkaar aan de slag om zelf te oefenen met Gods stem verstaan en profetie. Uitstappen in profetie is soms best spannend. Daarom zetten we een cultuur van kwetsbaarheid neer, waarin je mag leren Gods stem te verstaan zonder veroordeling. De oefeningen worden gegeven door trainers die ervaren zijn in profetie. Profetie is niet zweverig of voor slechts een paar ‘experts’. Mijn verlangen is dat profetie normaal wordt in elke christelijke gemeente. 

De vijf thema’s waarmee we in de cursus aan de slag gaan zijn:

  1. Gods stem verstaan
  2. De kracht van woorden/profetie in de praktijk
  3. Profetie in het Oude en Nieuwe Testament
  4. Groeien in profetie
  5. Toetsen van profetie

Ik werk vrijwel uitsluitend met groepen uit een lokale gemeente of community omdat ik geloof dat dat de plek is waar profetie mag groeien. Het is helaas niet mogelijk om je als individu aanmelden. 

Ook neem ik graag leiders mee in een traject hoe je profetie op een duurzame manier kunt laten functioneren in je (lokale) gemeente.

Heb je interesse? Neem via onderstaand formulier contact met mij op!

Nieuwsbrief

geef kort aan waar je een vraag over hebt