Boeken

Mijn boek ‘woorden van leven’ heb ik speciaal geschreven voor diegenen die meer willen weten over profetie en die uitleg willen krijgen vanuit een helder Bijbels perspectief. Het leuke aan dit boek is dat het profetie praktisch maakt en dichtbij brengt. Het staat vol met waargebeurde verhalen, uitleg vanuit de Bijbel en praktische tips. 

Het boek is geschreven als cursus materiaal bij de cursus ‘Gods stem verstaan en profetie’ die ik geef, maar kan ook los daarvan gebruikt worden als kennismaking met profetie. 

Profeteren is woorden van leven spreken want God is een God van leven. Ik heb gezien hoe profetische woorden mensen versterken, bemoedigen en vrijzetten.

Het boek gaat onder meer in op thema’s als:

  • Hoe je Gods stem kunt verstaan
  • Het belang van karakter bij profeteren
  • De kracht van woorden
  • Hoe je groeit in profetie
  • Hoe je profetie toetst
  • Hoe je profetisch kunt leren geven

Bestel je boek via sanderwuister.nl

Mijn tweede boek heet ‘De geestelijke wereld ervaren’.
De geestelijke wereld is reëler dan de natuurlijke wereld. Maar hoe kun je daar meer van ervaren? In dit boek leg ik aan de hand van de Bijbel uit welke geestelijke zintuigen jij gekregen hebt en hoe je die praktisch kunt gebruiken. Het tweede deel van het boek gaat in op hemelse wezens als engelen, cherubs en serafs.
Ik combineer de studie van de Bijbel met ervaringen van mijzelf en anderen, zodat Gods Woord voor jou dichtbij komt. Elke hoofdstuk eindigt met vragen en opdrachten die je helpen om meer van de geestelijke wereld te gaan ervaren.

Bestel je boek via sanderwuister.nl